top of page
IMG_5814_edited.jpg

OM OS

Metropolis Ejendomme

Metropolis Ejendomme blev stiftet af Henrik Sparup i 2014. Henrik er uddannet cand. merc. i finansiering og har en lang karriere i den finansielle sektor, hvor han har beskæftiget sig med investering. Senest var han investeringsdirektør og partner i Secure Capital, som han stiftede med to partnere i 2008. Henriks primære fokus har i mange år været investering i og udvikling af virksomheder særligt inden for finans og teknologi, men sideløbende er ejendomme blevet en større del af den samlede portefølje.

 

Metropolis Ejendomme beskæftiger sig primært med ejendomme, hvor der er høj værdiskabelse for kunden. Det er en vigtig del af filosofien i Metropolis Ejendomme at tilbyde branchespecifik indretning af lokaler samt at levere et højt serviceniveau til vores lejere.

Portefølje med synergier

Synergi er et af nøgleordene i sammensætningen af vores ejendomsporteføljer. Et eksempel herpå er de sundhedshuse, vi har samlet i selskabet Sundhedshuse Danmark. Disse ejendomme oplever store synergieffekter gennem fælles indretning og atmosfære, ligesom der ofte er et sammenfald i de enkelte klinikkers patienter. Da sundhedshusene har en vifte af forskellige sundhedsfaglige aktiviteter, bidrager de som enheder også positivt til lokalsamfundet og dets borgere.

Vi arbejder løbende med at skabe nye koncepter med synergier inden for andre brancher, hvor ejendommene kan bidrage til et forbedre miljøet for specifikke typer af virksomheder.

Fremtidig udvikling

Motroplis Ejendomme har som målsætning at opbygge en innovativ ejendomsportefølje, hvor service, synergier og digitalisering er i højsædet. Driften af vores ejendomme skal fungere effektivt og intuitivt, ikke alene for vores egen skyld, men primært for vores lejere, så fejl minimeres, og det bliver nemmere af være lejer.

Teamet

SB20211105_73226_edited.jpg

Henrik Sparup
Direktør

Jeppe Duus Olesen.jpg

Jeppe Duus Olesen
Projekt - og Udviklingschef

bottom of page